Згадуючи нашу любу Марину: Чим загибла зірка "Дизель шоу" запам'яталася глядачам

Марина Поплавська трагічно загинула в ДТП 20 жовтня 2018 року.

20 жовтня, під Києвом в аварію потрапив автобус з артистами популярного колективу «Дизель Шоу». У зіткненні з вантажівкою загинула актриса Марина Поплавська, інформують Патріоти України.

Марина Поплавська народилася в 1972 році в місті Новоград-Волинський Житомирської області. Після школи вступила до Житомирського державного педуніверситету ім. І. Франка, після закінчення якого працювала вчителем російської мови та літератури.

До останнього дня викладала в школі № 33 Житомира, поєднуючи вчительську діяльність з роботою на телебаченні і концертами.

До приходу в «Дизель Шоу» - учасник команди КВН «Дівчата з Житомира».

Глядачам Марина запам'яталася яскравими образами в номерах «Дизель Шоу»:

Джерело: ФАКТИ.ua

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...