У лісах Амазонки знайдено невідоме плем'я індіанців

Плем'я виявили співробітники національного фонду індіанців (FUNAI).

Стало відомо, що в Бразилії співробітники національного фонду індіанців (FUNAI) виявили раніше невідоме плем'я аборигенів. Для цього їм довелося подолати понад 300 кілометрів по лісах Амазонії, в тому числі 120 км пішки.


Как сообщили в пресс-службе фонда, удивительное открытие удалось совершить в местности у притоков рек Ютаи и Юруазиньо. По словам участников экспедиции, ранее об этом поселении не было никакой информации, а его члены никогда не контактировали с цивилизацией.
«Менее чем за год это стало уже третьей наземной мониторинговой экспедицией к изолированным индейцам в этом регионе. Здесь необходимо активизировать бдительность и надзор, чтобы обуздать действия нарушителей и обеспечить полное владение территорией коренными народами», ― отметил координатор экспедиции Виктор Фуис. Также он отметил, что местные аборигены нуждаются в защите от браконьеров, ведь они не только истощают их ресурсы, а и нападают на них.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...