Тяжкий хліб папарацці: Авто зірки Голлівуду переїхало фотографа

Автомобіль, в якому перебувала американська співачка і актриса Дженніфер Лопес, збив людину.

Інцидент стався, коли співачка поверталася з вечері зі своїм хлопцем - бейсболістом Алексом Родрігесом, в Західному Голлівуді, повідомляють Патріоти України.

Бодигард проводил звезду и ее бойфренда от чёрного выхода ресторана до автомобиля, чтобы скрыться от недокучливых папарацци.

Один из них оказался слишком настырным и занял не самое удачное место на парковке недалеко от внедорожника певицы. Когда телохранитель Лопес сдавал вперёд, он не заметил, что под одним из передних колёс автомобиля оказался папарацци. Впоследствии фотографу переехало ногу, когда автомобиль пытался выехать с парковки.

Представители артистки утверждают, что мужчина сразу же скрылся с места аварии, хотя водитель остановился и вышел проверить, всё ли с ним в порядке. Также отмечается, что телохранитель Дженнифер Лопес обвинил фотографов в том, что вспышки от их камер ослепили его, что и стало причиной инцидента. Пострадавший папарацци подал заявление в полицию на имя шерифа округа Лос-Анджелеса после возвращения с больницы, где задокументировал полученные травмы.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...