Щось готується: Швейцарія сполохана різкою активацією російської агентури

Російське шпигунство в Швейцарії має значний розмах і продовжує активізуватися.

Швейцарська розвідка заявила про «значний» розмаху шпигунської діяльності Росії в країні, інформують Патріоти України.

Российский шпионаж в Швейцарии имеет значительный размах и продолжает активизироваться, заявила в пятницу швейцарская разведка после двух громких случаев, когда предполагаемые российские агенты пытались взломать сайты в Швейцарии.

«Я не могу предоставить много деталей о деятельности России в Швейцарии, однако ясно, что активности больше, чем в прошлом», – заявил на полях пресс-конференции директор Федеральной службы разведки Жан-Филипп Годен.

«Я не могу сказать, сколько именно шпионов, но их число значительно. Разумеется, у меня много информации, но я буду делиться ей с коллегами в другой обстановке, а не со СМИ», – добавил он.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...