"Нехай на своїх горбах катають людей": У Скадовську коня перефарбували в зебру і змусили працювати (відео)

Думки користувачів мережі розділилися. Одні гнівно відреагували на те, що відбувається, а інші – не повірили, що під забарвленням дійсно ховається кінь.

У мережі опублікували ролик, на якому показали, як на Скадовському пляжі коня перефарбували в зебру і змусили катати відпочивальників у спекотну погоду. Українці обурилися цим і залишили безліч гнівних коментарів, передають Патріоти України.

Але знайшлися і ті, хто насилу повірив, що це дійсно був кінь. Відповідне відео розмістили у Telegram-каналі hueviy_kherson .

Так, у ролику видно, як тварина йшла по пляжу, а на ній зверху сиділа дитина. Поруч з нею був господар, який вів її за допомогою повідця.

Думки користувачів мережі розділилися. Одні гнівно відреагували на те, що відбувається, а інші – не повірили, що під забарвленням дійсно ховається кінь.

"Бідолаха, їй, напевно, дуже жарко", "Нехай на своїх горбах катають людей", "Це справжня зебра", "Хм, а це точно кінь?", "Я думаю, автор щось плутає, на зебру схоже, смужки дуже реалістичні", "Пересувні зоопарки заборонили, і таку **йню теж потрібно заборонити", – пишуть люди.

У мережі обурені
Думки користувачів мережі розділилися
Під постом з'явилося безліч коментарів
Багатьом стало шкода тварину


Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...