"Жахливо бути твоїм колишнім": Чоловік покинув дружину, і вона помстилася (фото)

Як саме? З пампушечки просто стала культуристкою.

Австралійку так зачепило розлучення з чоловіком, що з відданої фанатки ресторану KFC вона перетворилася в модель, яка знімається в купальниках. Трохи злості, трохи образи на колишнього плюс праця - і ідеальне тіло помсти готове, передають Патріоти України
Кірстен Айсбетт, 30-річна жителька Вікторії, Австралія, поділилася історією свого шляху від затятої любительки фастфуда до фітнес-леді з виданням The Sun. Прийти до успіху дівчині допомогла неприємність - розлучення з чоловіком.
Практика показує, що схуднення в "качалці"- один з кращих способів помсти колишнім. Втім, іноді, щоб розквитатися з кривдником, вистачає і фастфудної дієти - довела дівчина, яка скинула вагу, харчуючись в «Макдоналдсі».
Кірстен довелося вдатися до більш серйозних заходів. Австралійка була повненькою ще до шлюбу - дівчина згадала, яких зусиль і мук їй коштувало влізти у весільну сукню. Двох років шлюбу вистачило, щоб Кірстен набрала ще більшої ваги.


Кірстен впала в депресію, від самотності стала страждати тривожністю, а життя без чоловіка здавалася їй нестерпним. У дівчини навіть почалися панічні атаки, і вона звернулася до психотерапевта. Лікар виписав їй антидепресанти, але від таблеток австралійка стала відчувати себе зомбі.

В один прекрасний день дівчина навіть відпросилася з роботи через це. Сидячи в своїй машині, вона зрозуміла, що не хоче жити так, а значить, потрібні серйозні зміни.

Тоді Кірстен вирішила поміняти як свої харчові звички, так і спосіб життя. Дівчина стала відвідувати спортивний табір для жінок разом зі своєю подругою, а також замінила смажену курочку з KFC і картоплю фрі більш здоровою їжею - овочами, рисом, м'ясним фаршем.

Це допомогло: Кірстен перестала сумувати на самоті, трохи скинувши вагу, стала більше часу проводити з друзями. Невеликий прогрес допоміг дівчині знайти в собі сили рухатися ще далі. Австралійка стала займатися з персональним тренером, і результат не змусив себе чекати.



Спочатку дівчина схудла на шість розмірів, скинувши 27 кілограмів. Цього їй здалося мало, і Кірстен посилила свій режим: вона повністю відмовилася від алкоголю, зате почала кожен день вставати о пів на п'яту ранку, щоб встигнути зробити 45-хвилинну пробіжку до роботи.

Після Кірстен чекали ще півгодини воркауту.

Тепер одне з правил життя австралійки - робити 20 тисяч кроків щодня. Ця схема принесла Кірстен користь - вона схудла ще на 13 кілограмів і стала важити всього 55 кіло. Це дозволило дівчині знайти собі нове покликання - бодібілдинг.

Кірстен знімається в купальнику і вже взяла участь в змаганнях культуристок. Дівчина була горда вже тим, що зуміла потрапити на змагання, тому перемога в них стала для неї приємним сюрпризом.

Ловлячи поглядом своє відображення в дзеркалі, я пишаюся тим, як виглядаю. Ще більше я пишаюся тим, як я себе почуваю, - зізнається австралійка.

Друзі Кірстен після її перевтілення в бодібілдершу навіть трохи співчувають її колишньому чоловікові.

Жахливо бути твоїм колишнім на даний момент, - жартують вони.

А ось сама дівчина більше про екс-дружині не думає, та й нового партнера не шукає.

Був лише один чоловік, якого мені потрібно було полюбити, і це я! - каже дівчина.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...