За це на Росії можуть і посадити: Самарський художник-руфер влаштував "типові російські посиденьки" на стіні будинку з боку вулиці (фото, відео)

Перформанс став частиною проекту "1м2", показавши на тлі панельних будинків типове російське застілля, але зовні багатоповерхового будинку.

Самарський художник Арсеній «Вредитель ли?» влаштував перформанс, який став частиною проекту «1м2», показавши на тлі панельних будинків типове російське застілля, але зовні багатоповерхового будинку. Фото і ведео розміщені в Instagram художника, повідомляють Патріоти України.

«Скільки коштує #1м2 в цьому районі? Квадратними метрами багато хто вимірює своє життя. Ми збираємо на квадратний метр, облаштовуємо його, він обмежує людей у просторі. При цьому виникає багато побутових ситуацій» – свідчить підпис під постом в Instagram.

За словами фотографа Влада Виноградова, робота спрямована показати, як абсурдно виглядає збирати все життя на квадратні метри і потім виплачувати іпотеку. Художник Арсеній «Вредитель ли?» стверджує, що фото зроблені на типовому тлі килима, як багато фотографії родин часів СРСР і сучасної Росії.

Локацією для перформансу став покинутий п’ятиповерховий панельний будинок на околиці Самари. Група молодих людей зайшла в одну з квартир і встановила зовні кронштейни, на які поклали імпровізовану підлогу. Потім головний персонаж спустився з даху на мотузці і сів за стіл, при цьому, Арсеній був прикріплений страховками, захованими під реквізитом.

Незважаючи на те, що Арсеній – руфер і йому не було важко забратися на місце зйомок, хлопці зіткнулися з проблемою, коли прикріплювали кронштейни. За словами організаторів, через товщину стін, на це пішло два дні.

Зйомки свого творіння Арсеній виклав лише у соцмережі Instagram, через те, що впевнений, що «ВКонтакті» за будь-які пости «саджають». За словами художників, цей жанр мистецтва вони іменують «абсурдизмом в мініатюрі» і збираються надалі висловлюватися на гостросоціальні теми.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...