Вирізала дівчинку з утроби вагітної: У США вперше за 70 років стратять жінку - подробиці звірячого вбивства (фото)

За даними Інформаційного центру з страти, останньою жінкою, страченою урядом США, була Бонні Хіді, яку стратили в газовій камері в Міссурі в 1953 році.

Ліза Монтгомері, що визнана винною у вбивстві, задушила вагітну жінку та вирізала дівчинку з її утроби в 2004 році (колаж dailymail)Міністерство юстиції США у п’ятницю призначив першу страту жінки за майже 70 років на 8 грудня. Про це повідомляють видання dailymail та Reuters, передають Патріоти України.

Засудженою є Ліза Монтгомері, що визнана винною у вбивстві вагітної жінки та вирізанні дитини з її лона ножем 2004 року.

Засуджена вбивця Ліза Монтгомері (на фото) Монтгомері, яка була визнана винною в задушенні вагітної жінки в штаті Міссурі, буде страчена за допомогою смертельної ін'єкції у в’язниці США Терре-Хот, штат Індіана.

Вбивця і жертва

Вбивця знайшла свою жертву в Інтернеті під приводом бажання купити щурячого тер’єра. Монтгомері представилася як "Дарлін Фішер" і почала спілкуватися зі Стіннетт у чаті "Ratter Chatter".

Вона сказала своїй жертві, що вагітна, і дві жінки спілкувалися в чат-кімнаті та по електронній пошті про свою вагітність. Стіннетт була вагітна на восьмому місяці, поки Монтгомері підробляла свою вагітність, повідомляючи своїй жертві, а також родині та друзям, що вона доходжує термін вагітності.

Міністерство юстиції США оголосило в п'ятницю, що засуджена вбивця Ліза Монтгомері (на фото) буде страчена 8 грудня смертельною ін'єкцією16 грудня 2004 року обидві жінки домовились про зустріч у домі Сіннета за придбанням щурячого тер'єра. Монтгомері прибула до будинку в Скідморі і задушила Сіннет неоновою рожевою мотузкою. Потім вона вирізала дівчинку з утроби своєї жертви. Потім вбивця намагався видати немовляти за власну дитину.

Наступного дня поліція заарештувала Монтгомері у її фермерському будинку, а дитину, яка дивом вижила, повернули її батькові Зебу Стіннетту.

 Боббі Джо Стіннет - жертва вбивці (на фото) Боббі Джо (Bobbie Jo) та Зеб Стіннетт (Zeb Stinnett) напередодні вбивства, 2004

Немовля Вікторія Джо, яка дивом пережила напад і зараз їй 16 років.  На фото Чоловік Стінетт - Зеб  з Вікторією Джо в 2004 році

Вікторію Джо Стіннетт, якій зараз 16 років, вбивця Ліза Монтгомері вирізала з утроби матеріУ 2007 році окружний суд США Західного округу штату Міссурі засудив Монтгомері до смертної кари після того, як визнав її винною в федеральному викраденні, що спричинило за собою смерть.

Захист наполягав на психічному захворюванні вбивці

Її адвокат, Келлі Генрі, сказала, що Монтгомері заслуговує жити, тому що вона психічно хвора і в дитинстві перенесла жорстоке поводження.

«Ліза Монтгомері давно взяла на себе повну відповідальність за свій злочин і ніколи не вийде з в’язниці. Але її важке психічне захворювання і руйнівні наслідки її дитячої травми роблять її страту великою несправедливістю», — заявила адвокат.

У 2007 році окружний суд США у західному окрузі Міссурі засудив Монтгомері до смертної кари за злочин. Під час судового розгляду захист Монтгомері стверджував, що жінка в Канзасі страждала від оманливого переконання, що вона вагітна, і сказала, що, можливо, вона не змогла розрізнити правильне і неправильне, коли вбила Стіннетт. Команда захисту зобразила її жертвою важкої психічної хвороби, що призвело до афекту, коли мало місце вбивство. Вони також стверджували, що у неї в дитинстві був посттравматичний стресовий розлад, спричинений психічним, фізичним та сексуальним насильством.

Але прокурори заявили, що Монтгомері ретельно спланувала фатальну зустріч у домі Стіннетт в Скідморі, штат Міссурі, вдаючи, що хоче придбати цуценя щурячого тер'єра.

Дві страти

У п’ятницю міністерство юстиції також призначило на 10 грудня кару Брендона Бернарда, який разом зі своїми спільниками вбив пастора Тодда Бейглi і його дружину Стейсі в 1999 році.

Ці дві страти стануть восьмою і дев’ятою, що будуть проведені федеральним урядом в 2020 році.

Адміністрація Трампа завершила неофіційну 17-річну перерву в федеральних стратах в липні, після того, як в минулому році оголосила, що Управління в’язниць переходить на новий протокол з ліками для смертельних ін'єкцій з комбінації з трьох препаратів, яку останній раз використали в 2003 році.

Новий протокол відродив давні юридичні проблеми щодо смертельних ін'єкцій. У серпні федеральний суддя у Вашингтоні, округ Колумбія, постановив, що Міністерство юстиції порушило Закон про харчові продукти, ліки і косметичні засоби.

Але апеляційний суд постановив, що порушення саме по собі не є «непоправним збитком», і дозволив федеральним стратам тривати.

За даними Інформаційного центру з страти, останньою жінкою, страченою урядом США, була Бонні Хіді, яку стратили в газовій камері в Міссурі в 1953 році.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...