Вони такі розкішні! Будинки на колесах, від вигляду яких перехоплює подих

ТОП найцікавіших будинків на колесах, які своїми цінами й оснащенням заходять на територію преміальної української нерухомості.

Інтер'єр будинку на колесах, оснащений за останнім словом технікиВ автомобілі не можна жити, а в квартирі неможливо кудись виїхати. Чому б не об'єднати їх, щоб подорожувати на далекі відстані з комфортом? Для цього існують кемпери, повідомляють Патріоти України.

AutoOboz дібрав найцікавіші будинки на колесах, які своїми цінами й оснащенням заходять на територію преміальної української нерухомості.

Bowlus Road Chief Endless Highways – стильний кемпер-причіп у ретро-стилі. Особливостей у нього кілька. По-перше, аеродинамічний дизайн і полірований металевий кузов мають вигляд дуже незвичний – цей будинок на колесах схожий на дирижабль. По-друге, заряду акумулятора вистачить для підтримки електромережі до двох тижнів – це дуже важливо для мобільного автономного житла. А інтер'єр оформлять на бажання замовника. Водночас всередині є спальня, ванна кімната, вітальня, кухня та їдальня. Все компактне, але дуже практичне. Коштує Road Chief Endless Highways $225 000.

Road Chief Endless Highways має дуже стильний вигляд
Всередині дещо тісно, але затишно

SLRV Commander 4x4 на вигляд як невелика вантажівка MAN, на базі якої і побудований. Проте на зовнішній схожості все закінчується. У компанії SLRV транспортний засіб перетворили на будинок на колесах для екстремальних умов. Повнопривідний трейлер на військових покришках може заїхати куди завгодно (і виїхати теж), водночас пасажири насолоджуватимуться комфортом сучасного мінімалістичного інтер'єру. Також "автомобіль" пропонує гараж для квадроцикла! Все це за $435 000.

Commander 4x4 готовий до підкорення бездоріжжя
Інтер'єр Commander 4x4 вийшов дуже сучасним

SLRV Commander 8x8 у базовій комплектації оцінено в $700 000. Але вартість кемпера можна довести до $1 400 000 за допомогою додаткового оснащення – саме такий будинок на колесах вам і захочеться. Восьмиколісна вантажівка оснащена системою повного приводу і підготовлена до руху бездоріжжям. Другий поверх житлового відсіку являє собою спальню для шістьох – приміщення нагадує казарму. Водночас інтер'єр на першому поверсі дуже стильний та елегантний.

Commander 8x8 має вигляд загрозливо надійний та міцний
На першому поверсі – стильна вітальня й кухня
Другий поверх Commander 8x8 має скромний вигляд

Featherlite Vantare Prevost коштує 1,6 мільйона доларів. Сума серйозна – на рівні лімітованого суперкара іменитого виробника на кшталт Pagani. Але Vantare Prevost пропонує набагато більше. Цей будинок на колесах передусім орієнтований на відпочинок на свіжому повітрі. Тому тут є висувний тент і барбекю. Якщо на вулиці стане занадто спекотно, можна охолонути всередині завдяки потужним кондиціонерам.

Vantare Prevost – дуже дорогий кемпер
Інтер'єр оснащений за останнім словом техніки

Newell RV – справжній король красивого життя в дорозі. Перебування в цьому трейлері під час подорожі перетворюється на сенс і самоціль, замість засобу досягнення точки призначення. Для комфорту тут є все: розкішний інтер'єр у стилі найкращих пентхаусів Лос-Анджелеса, величезна мебльована вітальня, простора спальня, обладнані кухня та їдальня, повноцінна ванна кімната, кілька телевізорів і масажні крісла. Ціна – $2 000 000.

Великим будинком на колесах важко керувати
За $2 000 000 Newell RV пропонує розкішний інтер'єр

Джерело: Обозреватель
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...