Вони можуть дозволити собі все: Як виглядають 5 найзаможніших жінок світу віку "50+"

Сукупні статки цих жінок становить 852.8 мільярдів доларів - а це 11% від загальних, «чоловічих» показників - рекордна цифра за всю історію знаменитого рейтингу. Як виглядають найзаможніші жінки світу, і яким чином вони отримали свої фантастичні статки.

В цьому році американський Forbes порадував нас оптимістичною новиною: жінки по всій земній кулі потихеньку багатіють і примножують свої статки, повідомляють Патріоти України. Якщо в торішньому списку найбагатших людей в світі представниць прекрасної статі налічувалося всього 202 (з 2043), то тепер їх 227. Здавалося б, не найзначніший ріст, але, тим не менш, як стверджує видання, досить вражаючий. Сукупні статки цих жінок становить 852.8 мільярдів доларів - а це 11% від загальних, «чоловічих» показників - рекордна цифра за всю історію знаменитого рейтингу.

Що ж, невеликий ріст - це теж ріст, і ми впевнені, що в майбутньому його темпи будуть тільки прискорюватися. А поки на прикладі кількох головних мільярдерок світу розбираємося, чим і як треба займатися, щоб потрапити в легендарний список американського журналу (невеликий спойлер: найкоротший шлях - народитися в багатій родині, але і він не єдиний). А для більшого натхнення ось вам мудрі висловлювання найуспішніших і найвпливовіших людей світу.

Ліліан Бетанкур

Вік: 94 роки. Статки: $ 43,1 млрд

Французька підприємниця і меценат, спадкоємиця імперії L’Oreal, займається власним благодійним фондом і продовжує працювати. З такою енергією і в 94 роки можна очолювати топ найбагатших жінок світу і виглядати, як королева.


Еліс Уолтон

Вік: 67 років. Статки: $ 38,7 млрд

Еліс - дочка американського мільярдера Сема Уолтона. Він заснував торгову корпорацію Wal-Mart, яка і принесла нечувані статки. Еліс захоплюється мистецтвом і збирає власну колекцію, вона також відкрила музей американського мистецтва в 2011 році. Коли є підстраховка у вигляді декількох десятків мільярдів, можна спокійно займатися улюбленою справою.


Сюзанна Клаттен

Вік: 55 років. Статки: $ 22,5 млрд

Сюзанна Клаттен володіє половиною акцій BMW, а крім того, стоїть на чолі фармацевтичної компанії. Найбагатша жінка Німеччини успішно веде бізнес, а вільний час проводить у сімейному колі.


Лорен Пауелл Джобс

Вік: 53 роки. Статки: $ 20 млрд.

Вдова Стіва Джобса продовжує вести справи свого чоловіка і значну частину коштів витрачає на благодійність.


Айріс Фонтбона

Вік: 74 роки. Статки: $ 13,7 млрд

Чоловік Айріс був фінансовим королем Латинської Америки, відзначаючи, що розбагатів випадково. Йому належало найбільше в світі родовище міді і «Куіненко» - велике підприємство по виробництву і розливу напоїв. Після смерті чоловіка Айріс стала найбагатшою чилійкою і продовжує сімейну справу.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...