Вогненна куля впала з неба і падпалила землю: У Лівані зафіксували дивне явище (відео)

​Жителі Лівану зняли на відео вогняну кулю, яка впала з неба поблизу населеного пункту Аль-Талиль в провінції Аккар. Що це було?

Стоп-кадр з відео

У Лівані на відео зняли величезну вогняну кулю, яка на повній швидкості мчала у бік землі, повідомляють Патріоти України. Місцеві жителі назвали її "дивним явищем" і припустили, що на Землю впав метеорит.

Величезна вогненна куля прилетіла з неба на півночі Лівану і впала на плантації біля населеного пункту Аль-Талиль в провінції Аккар. Політ небесного тіла вдалося зняти на відео, а в місці її падіння почалася велика пожежа. Деталі повідомили в національному агентстві Лівану NNA, з посиланням на відео очевидців з каналу redaction libnanews на YouTube.

На кадрах відео можна побачити, як велика вогняна куля летить у бік землі та поступово починає згасати. Але після того, як вона впала на територію плантації, там почалася справжня пожежа. Місцевих жителів налякала ця вогняна куля, і вони назвали її "дивним явищем".

А ось астрофізики припускають, що в цьому явищі немає нічого дивного і ця вогняна куля пов'язана з метеоритним потоком Леоніди, який тільки почав набирати свою потужність. Пік цього метеорного потоку очікується 17 листопада.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...