Вкрали все, що змогли, перекинулися на звичаї: Як на Росії перебрехали відому українську колядку (відео)

Росіяни нахабно видали українську колядку за свою.

Росіяни нахабно видали українську колядку за свою, мережа кипить: "Скоро і Бандеру вкрадуть"У мережі українці активно обговорюють переспів російською мовою традиційної української колядки «Добрий вечір тобі, пане господарю», повідомляють Патріоти України.

Відповідне відео оприлюднили на youtube-каналі "Дети поют". На відео діти та кілька дорослих у хустках співають на засніженій галявині традиційну українську колядку, але у російському перекладі.

Зокрема, перший куплет російської версії звучить наступним чином:

"Вечер тебе добрый, Дорогой хозяин!
Радуйся, ой радуйся, на Земле
Сын Божий в ночь родился!"
"Вкрали у нас історію, мову, церкву, тепер крадуть звичаї. От так ще трохи, то вони в нас і Бандеру з Петлюрою та Мазепою вкрадуть", – висловився Василь Музика у соціальні мережі фейсбук оприлюднивши відео.


Варто зазначити, що "Добрий вечір тобі, пане господарю" є однією з найвідоміших українських колядок. Разом з різдвяною піснею "Нова радість стала" є яскравим зразком тісного поєднання релігійної та народної колядкової традиції.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...