"Він назвав мене Лєна": Нова фотожаба у відповідь на візит Зеленського і Богдана до Одеси

Третій візит в Одесу президента відгукнувся у мережі новими фотожабами
 Зеленський побував на морвокзалі, де проходило шоу "Ліга сміху"

Українці висміяли візит президента України Володимира Зеленського в Одесу, який є вже третім з моменту після обрання, передають Патріоти України.

Відповідні фотожаби опубліковано в соцмережах.

Зеленський прибув до Одеси в п'ятницю, 26 липня. Президент приземлився в аеропорту Одеси о 16:30 рейсом авіакомпанії МАУ. Як зазначається, пасажири рейсу охоче розповідали про те, як було подорожувати разом з президентом. За їх словами, ніяких незручностей керівник країни нікому не доставив. Зупинився президент в готелі de Paris на розі вулиці Катерининській і Воронцовського провулка. Увечері Зеленський побував на морвокзалі, де проходило шоу "Ліга сміху". Він сидів у першому ряду.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...