Варити нічого не потрібно: Як заготовити на зиму смачний і корисний вітамінний салат

Рецептом швидкого і смачного салату на зиму з овочів.

Час заготовок. Існує багато різних рецептів. Господині діляться ними. Шукають більш цікаві варіанти. Експериментують і змінюють щось. Взимку насолоджуються своїми «винаходами» самі, годують рідних, пригощають друзів. Патріоти України рекомендують спробувати такий рецепт.

Поділимося з вами рецептом швидкого і смачного салату на зиму з овочів. Найголовніше - його не треба піддавати термічній обробці. Тому складові салату хрусткі, ароматні і корисні.

Для приготування заготовки будуть потрібні наступні інгредієнти:

  • болгарський перець - один кілограм;
  • капуста білокачанна - два з половиною кілограми;
  • морква - 500 грам; кріп - пучок;
  • соняшникова олія - одна столова ложка;
  • оцет - 450 мілілітрів;
  • цукор - 200 грам;
  • сіль - 70 грам;
  • вода - один літр.

Приготування

Дрібно шаткуємо капусту. Перець ріжемо соломкою. Моркву натираємо на тертці. Беремо глибоку ємність і всі овочі кладемо в неї. Солимо, злегка мнемо руками, перемішуємо. Розкладаємо масу в стерильні банки. Утрамбовуємо.

Суміш не повинна бути вище плічок ємності. У каструлю наливаємо воду, кладемо в неї сіль, цукор, оцет. Доводимо до кипіння. Гарячим маринадом заливаємо овочі. Додаємо масло. Закручуємо. Укутуємо. Залишаємо так до повного охолодження.

Зберігаємо в холодному місці.

Смачного!

З Інтернет Мережі


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...