Усмішка президента з Буковелю: Як уряд і Зеленський рятують скандального олігарха, - Watchdogs (відео)

Кадри усміхненого Зеленського у перший день локдауну не на жарт збурили українців.

Коломойському – усе, українцям – локдаун: як уряд і Зеленський рятують скандального олігарха – Watchdogs“Володимир Зеленський “забив” на карантин на догоду прибуткам Ігоря Коломойського! Виправдовування бізнес-партнерів олігарха про “я – не я і “Буковель” не моя” – цілковиті побрехеньки, пише Watchdogs, передають Патріоти України.

У понеділок 11 січня президент України Володимир Зеленський зібрав нараду на Банковій і “дав завдання Кабінету Міністрів якнайшвидше провести детальну комунікацію з громадськістю щодо карантинних обмежень, впроваджених на період з 8 до 24 січня цього року”. І це виглядає як анекдот.

Де був гарант саме 8 січня? На гірськолижному курорті у Буковелі.

Кадри усміхненого Зеленського у перший день локдауну не на жарт збурили українців. Та і кому сподобається нахабне ігнорування правил, які люди того самого гаранта і придумали!

Тож поки вірус лютує настільки, що навіть шкарпетки і шампунь в магазинах купити не можна, тисячі людей, на чолі із Зеленським, рішуче і показово усі правила карантину порушили… Чи… не зовсім порушили?
Пам’ятаєте “мемчик” місячної давнини від голови фракції “слуг народу” Давида Арахамії у Раді про “інтелектуальний” локдаун?

Тоді ще всі гадали-жартували що ж то за інтелектуальний локдаун такий? От “після свят” він і настав: ти зошити і порошок не купиш, а Зеленський – катається собі на курорті і фотографується з усіма охочими. Зрозуміло, що там де катаєшся і поїсти треба. Ви ж не всерйоз вважаєте, що Олена Зеленська там яєшню в торбі привезла?

Є ексклюзивні кадри “Прямого” з місця подій: усі колиби-ресторани в Буковелі працюють, наче про карантин і не чули.

Так от про порушення правил. Якщо не рахувати безпосередньо ресторанів, які мають бути зачиненими навіть на гірськолижних курортах, то правил Зеленський і не порушував! Чому? Бо так вдало прописали постанову уряду про карантин на початку грудня. Дивіться самі:

“в період з 8 січня 2021 року … на території України забороняється… проведення всіх масових заходів (крім організації гірськолижного дозвілля)”.

Оце так несподіванка! Мало не все заборонили, включно з продажем шкарпеток у магазинах, але гірськолижні курорти для коронавірусу наче обрані, він їх на думку уряду просто оминає. І вже за місяць цією шпариною і скористався гарант.

До речі, про “скористався”. Не підйомниками і трасами єдиними скористався Володимир Зеленський. Про його заяву, що у президентських резиденціях мають жити “дітки якійсь” теж не можна забувати.

Бо жив у Карпатах президент у державній резиденції Синьогора, це карпатська “хонка” Януковича, він її розбудував за державний кошт за тим саме стилем що основну “хонку” у Межигір’ї. Тому повірити, що гарант на курорті лише катався, а їсти їздив чи літав за 120 кілометрів до резиденції – якось важко. Як і в те, що таке нахабне порушення правил карантину сталося випадково!

Бо гірськолижних курортів в Україні багато, але найбільш відомий і дорогий – один.

Ось тепер про завбачливий уряд, який все крім саме гірськолижних курортів і заборонив.

Колишній депутат і ексдиректор “Буковелю” Олександр Шевченко два роки тому без вагань розповідав, за чиї гроші розбудували карпатську розкіш.

“У 2002-му році Ігор Палиця познайомив мене з Ігорем Коломойським, було обіцяно, що будуть інвестовані великі гроші. Обіцянка була виконана… Було інвестовано близько 500 мільйонів доларів”, – повідомив Шевченко.


Тепер про найцікавіше: звідки взялися ці астрономічні пів мільярда доларів інвестицій? Бо Ігор Коломойський то олігарх, але сам платити не любить. Тому і за “Буковель” заплатили щонайменше дві третини акціонерів ПриватБанку. Да-да, саме тому після націоналізації банку, з якого Коломойський із товаришами вивели мільярди доларів, держава вирішила курорт продати, аби хоч трошки борги олігарха українцям повернути. Якщо коротко: 60% акцій “Буковелю” так і залишаються баластом у тепер вже державного ПриватБанку, а Коломойський усі спроби його продажу блокує у судах четвертий рік поспіль.

Як йому це вдається, спитаєте ви? Бо Коломойський з його бізнес-партнером Геннадієм Боголюбовим досі є власниками третини курорту! Ось як складність ситуації пояснювали у Приваті в березні минулого року.

Буковель – це комплекс у 64 об’єкти, дві третини – прямо належать ПриватБанку, одна третина – такий собі ТОВці “Скорзонера”. Не можна взяти і розпилити ці об’єкти між власниками так, щоб і курорт залишився, і держава бодай якісь борги Коломойського повернула до бюджету. У компанії рівно два бенефеціара: Ігор Коломойський та Геннадій Боголюбов. А директором ТОВ “Скорзонера” 10 років був той самий Олександр Шевченко, якого всі досі знають як “директора і господаря “Буковелю”.

Причому, не був, а схоже і досі є. Ось новина від осені 2019-го року, президент Зеленський обіцяє добудувати аеропорт Івано-Франківська, який віддали в концесію тій самій ТОВ “Скорзонера” у 2010-му році. От у реєстрах ніякого Шевченка в компанії немає ще з 2014-го року, але президент вів переговори саме з ним. Компанії, де прямі бенефеціари Коломойський і Боголюбов. Гадаю, тепер зрозуміло, що “інтелектуальний” локдаун, хитра постанова уряду та особистий піар президента для Коломойського – зовсім не випадковість, а продуманий план”.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...