У Німеччині виставили на продаж раритетний "Запорожець" за 30 тисяч євро (фото)

В Україні "запорожці" коштують у 100 разів дешевше.

"Раритетний" ЗАЗ-968М у Німеччині виставили на продаж за 30 тисяч євро. В оголошенні стверджується, що авто 1987 року випуску і має майже нульовий пробіг.

Автолюбителі в повному здивуванні.

Багато автомобілів ЗАЗ , які вже не випускають, залишилися дуже популярними і затребувані серед різних автолюбителів. Нерідко в мережі з'являються знімки транспортів ЗАЗ. Цього разу на продаж виставили популярну модель авто.

У Німеччині виставили на продаж легендарний ЗАЗ.  Фото: YouTube, скрін

Як передає новинний портал «автоблог», в соціальних мережах з'явилося оголошення про те, що на продаж виставили ЗАЗ-968. Ця модель була випущена ще в далекому 1981 році, проте стан автомобіля може багатьох здивувати. Серед особливих відмінностей те, що салон оброблений червоною шкірою.

Цікаво, що цю машину продає власник з Німеччини. При цьому оцінили транспорт в чималу суму - 24 тисячі євро. Підкреслюється, що продавець акцентує увагу на тому, що не дивлячись на «вік» цього ЗАЗ, стан транспорту просто відмінне. Навіть по знімках видно, наскільки автомобіль зберігся.

До слова, невеликий пробіг має ця модель - всього лише 50 тисяч кілометрів. Крім того, в березні цього року власник провів технічний огляд перед продажем свого автомобіля. Так що хороший стан власник може підтвердити не тільки фото, але і документами.

Примітно, що автомобіль зберіг свій «рідний» двигун, який має 41 кінську силу. Також варто відзначити, що коробка передач тут механічна. Здивує і дизайн: транспорт перефарбували в білий колір, а колеса виділяються яскравим червоним. Салон і панелі той же в тон колесам.




Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...