У Київський парк після "лікарняного" повернеться повернеться ведмідь-гігант

більш ніж 3-метрового ведмедя пошкодили вандали.

Завтра в парк "Перемоги" повернеться після "лікарняного" ведмідь, якого пошкодили вандали.

Про це пише Сегодня., передають Патріоти України. Нагадаємо, арт-об'єкт (висота ведмедика – 3,2 метра, ширина – 3 метри) прибрали на ремонт два місяці тому. Співробітники комунального підприємства по утриманню зелених насаджень Дніпровського району відремонтували потерпілого ведмедика.

"Наш Михайло Потапович уже готовий до повернення в парк" Перемоги". Його конструкції зусиллі, щоб не пошкодили вандали. Тепер він як новий, з двома гудзиками на животі. Плануємо завтра його повернути на колишнє місце", – розповів сайту" Сьогодні" директор КП по утриманню зелених насаджень Дніпровського району Євген Ковшун.

Ведмедик перебував на лікарняному два місяці. Вандали відірвали йому одну лапу, вона зникла з парку. Також були пошкоджені лапи, які служили лавочками для бажаючих сфотографуватися з ведмедиком.

"Ми посилили конструкцію цього арт-об'єкту. Зробили його ще більше схожим на ведмедя. Лапи, наприклад, зробили більш стійкими і клишоногість. Пузо ведмедя стало більше, він тепер не худенька, як його називали критики. Також повністю оновили матеріал, яким покритий ведмідь. Він став пухнастим, оскільки покритий трисантиметровим зеленим ворсом", – додає Євген Ковшун.

Джерело: Сегодня
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...