Туреччина інвестує в логістичний проект на терені України, котрий збільшить взаємний товарообіг

Туреччина має намір відкрити логістичний хаб в Україні.

Туреччина має намір відкрити логістичний центр в Україні, що надасть значний поштовх розвитку логістичної сфери обох країн. Передають Патріоти України з посиланням на Укрінформ.

"Ми розробили логістичний проект і маємо намір відкрити логістичний центр в Україні, а також в Грузії. Звичайно, ми плануємо це зробити на державному рівні, і таким чином це буде дуже великий внесок в транспортну сферу обох країн. Збільшення флоту і нарощування морського сполучення в Чорному море між нашими країнами буде великим внеском в розвиток транспортної сфери “, – зазначив представник міністерства морського транспорту і повідомлень Туреччини Кемаль Гюней.

Крім того України та Туреччина працюють над створенням зони вільної торгівлі між двома країнами. Наразі триває узгодження останніх пунктів угоди.

Джерело: Укрінформ
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...