"Туалет - у тому ж приміщенні, де вариться кукурудза": Відпочинок на виживання (відео)

Про те, в яких умовах спритні бізнесмени готують пахлаву, креветки та кукурудзу і як дурять відпочивльників.

Літо – сезон відпочинку на морі. Морські пляжі асоціюються не тільки із засмаганням і купанням, а й з різними смаколиками. Саме тому перед початком високого сезону ТСН почала масштабний лікнеп для відпочивальників. "Пахлава медова". Про те, в яких умовах спритні бізнесмени готують пахлаву, креветки та кукурудзу і як дурять відпочивльників, у ТСН, передають Патріоти України.

ТСН, як і тисячі українців зараз, їде до моря, але не відпочивати. Ми покажемо, хто і в яких умовах варить кукурудзу та інші пляжні смаколики.

Кукурудза

Одеса асоціюється з відпочинком, але я спізнююсь на роботу. Разом зі мною працюватиме оператор Данило. Про роботу ми домовилися ще місяць тому. Нам біцяють понад тисячу гривень щодня і не просять жодних документів.

За кермом - Олег. Він тут один з головних, відповідає за постачання продуктів. База розташована поруч із пляжем. Утім, базою, де готують пляжну їжу, виявляється мініатюрна халупка. Начальниця цього бізнесу Алла і сама від неї не в захваті.

Торговці живуть тут-таки - всі на купу. Разом з нами – восьмеро.Туалет - у тому ж приміщенні, де вариться кукурудза. Умивальник - лише один і зараз тут зайнято.
Запалює вогонь під відром. Процес пішов - кукурудза нового врожаю. Хоча на початку сезону частіше продають розморожені качани торішнього.
Креветки, які пропонують як свіжий улов, насправді невідомо коли виловлені. Їх уже давно зварили і заморозили. Кажуть, що ловлять у Херсоні.

Креветки

Якщо ви хочете свіжих креветок, то треба їх купувати ще живими. Утім, як їх вибрати і правильно приготувати краще розкажуть шеф-кухарі. Андрій та Саша - справжні майстри високої кухні і готують за стандартами. Разом ми зберемо найпопулярніший набір пляжника - просто на привозі.

Якщо купуєте вже готову креветку - придивіться уважно. Якщо у неї цілі вусики, то її не заморожували. Тобто - вона свіжа. Якщо креветка чи риба має хоч якийсь запах - це вже перший сигнал, що товар зіпсований.
Щодо мідій, то важливо, щоб вони були у воді. Кухарі взагалі не радять брати рапанів – з кілограма вийде 100 грамів м'яса. Крім того, їх варити - понад годину.
Морепродукти швидко псуються - поспішаємо приготувати. На кухню - лише у спецодязі. Готуються вони швидко – дві хвилини після кипіння і 15-20 під кришкою.

Пляжні делікатеси готові - усе пакуємо у спеціальні бокси і йдемо пригощати відпочивальників.

Наш роботодавець намагається вберегти креветки від псування. У +32 льодові пластини не рятують, але без них - креветка перетворюється у бомбу сповільненої дії.
До чого доводить така торгівля морепродуктами? Але, коли йдеться про великі гроші, якість і свіжість - справа другорядна. Метод називається “спритні пальчики”. Торговець мовби ненароком лишає у склянці палець, відтак недосипає товар.
На пляжах навіть у топових кухарів їжу беруть не всі. Але ті хто наважився у захваті. Наш термобокс швидко спорожнів. Утім, у торговців на пляжах їжа не закінчується.
Деякі зізнаються, що продавали зіпсоване, - продукт просто несуть на інший пляж.
Джерело: ТСН.ua
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...