Щоб картопляні млинці були всередині ніжними, кромка хрустка, а смак неповторний, необхідно знати певні секрети їх приготування. Про які Патріоти України і розповідають вам нижче.
Продукти:
Картопля 5 шт
Молоко 350 мл
Яйця 3 шт
Борошно 250 г
Олія 3 ст.л
Цибуля суха 1 ч.л
Цукор, сіль
Як приготувати картопляні млинці:
Картоплю чистимо, миємо і нарізаємо на кілька частин. Заливаємо окропом так, щоб вода тільки покрила картоплю. Трохи підсолюємо і варимо на повільному вогні до готовності.
Остиглу картоплю разом з водою перекладаємо в подрібнювач. Сюди ж відправляємо 3 яйця. Подрібнюємо. Виходить кашка.
Додаємо 350 мілілітрів молока, 3 столові ложки рослинної олії, столову ложку цукру, чайну ложечку солі і чайну ложку сухої цибулі. Все перемішуємо віночком.
Тепер додаємо 250 грамів борошна. Залишаємо тісто на 30 хвилин. Це обов'язково, інакше млинці будуть рватися під час смаження.
Для цих млинчиків використовуємо пательню невеликого діаметру. Перший раз змащуємо її олією. Наливаємо тісто і розподіляємо по пательні. Смажемо млинець з двох сторін. Викладаємо млинці гірочкою на тарілці. Готово!
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.
За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...
Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...