"Это, конечно, жесткий "залет": У Миколаєві у брендовому супермаркеті продають мариноване м'ясо, в якому аж кишать черви (відео)

У Миколаївському супермаркеті «Наша ряба» покупець помітив мариноване м'ясо птиці, по якому повзали хробаки.

Скріншот з відео

Відео з Миколаєва в Facebook опублікував Максим Несміянов, повідомляють Патріоти України.

«Это, конечно, жёсткий „залет“. Вот такую голень продают в Николаеве!!! И это брендовый магазин „Наша ряба“!!! Адрес этого уникального заведения: г. Николаев, ул. Богоявленская, 312. БУДЬТЕ ОСТОРОЖНЫ! Покупателям крупно повезло не попробовать эту отраву!!!» , - написав він, зазначивши, що в торговій точці авторам ролика була запропонована компенсація в розмірі 500 гривень.

«Це приблизна ціна нашого з вами здоров'я за оцінками продавців» , - додав блогер.


Користувачі соцмережі обурюються побаченим, хоча визнають, що це, на жаль, не новина.

«Никогда не берите замаринованое мясо! Это жесть! Маринуют просрочку или попросту сказать ГНИЛЬ!!! Говорю как человек, который видел это всё своими глазами! Из-за этого и уволилась со скандалом из одной похожей организации!»

«Коли ж їх вже будуть конкретно наказувати за таке. А перед тим треба заставити їх все з'їсти, всю гидоту, яку підсовують людям!!!»

«Наверное, должна появиться статья не только в административном кодексе, а и в уголовном. Посадили бы человек 10 — остальным была бы наука».

«Народ, не ходите в этот магазин принципиально!!! Пусть хозяева вместе с персоналом этого заведения сами едят свою продукцию».

«Накормить этой гадостью всех причастных к этому лиц!!! Только так и не иначе. И тогда всё будет в порядке. Тогда всем, сразу же дойдёт, что так делать нельзя».

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...