Ситуації бувають різні: Жінка розповіла, як пандемія коронавірусу врятувала її шлюб

Жінка зізналася, що до початку пандемії не могла про таке і мріяти.

Пандемія Covid-19 допомогла сімейній парі з Австралії відновити подружні стосунки«Covid-19 приніс біль і розруху в багато родин, але особисто я вдячна йому за порятунок шлюбу», - розповіла жінка. Мешканка Австралії подякувала пандемії нової коронавірусної інфекції за порятунок свого шлюбу. Історією вона поділилася з сайтом AsiaOne, повідомляють Патріоти України.

До початку пандемії мешканка Мельбурна подумувала про те, щоб розлучитися з чоловіком, зняти квартиру ближче до офісу і виховувати сина на самоті. Причиною були постійні затримки чоловіка на роботі і його небажання вникати в домашні проблеми або брати участь у вихованні сина. Жінка зізналася, що продовжувала жити з ним разом за звичкою, але вважала, що це нормально після 12 років шлюбу.

Через суворі обмеження, пов'язані з Covid-19, їй з чоловіком довелося працювати з дому разом з трирічною дитиною. Незважаючи на те, що чоловік бачив, як складно дружині поєднувати трудові обов'язки і турботу про сина, він все ж не допомагав їй і злився, якщо шум заважав йому зосередитися. У якийсь момент вона попросила його півгодини доглянути за хлопчиком, поки вона проведе онлайн-заняття, але чоловік вручив йому гучну іграшку, а сам пішов в душ. Урок був зірваний.

Схожі ситуації повторювалися неодноразово. Після чергового промаху жінка влаштувала чоловіку істерику і деякий час відмовлялася з ним розмовляти. Після цього він став щовечора купати сина без нагадування, доглядати за ним, коли у дружини були уроки, і попереджати про моменти, в які йому самому потрібна тиша.

В результаті чоловік почав проводити з дитиною більше часу, подружився з ним і навчився самостійно вкладати його спати. Жінка зізналася, що до початку пандемії не могла про таке і мріяти. Їх подружні стосунки також налагодилися: вони почали чесно спілкуватися між собою і знову відчули, що люблять один одного.

«Covid-19 приніс біль і розруху в багато родин, але особисто я вдячна йому за порятунок шлюбу», - підсумувала мешканка Австралії.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...