Стареньку "Таврію" переробили на моднявий електрокар: Ентузіасти з Дніпра за 29 гривень проїхали до моря на своєму виробі (відео)

Поїздка у 800 кілометрів коштувала 29 гривень.

На власноруч змайстрованому електромобілі до Азовського моря вирушили троє ентузіастів із Дніпра, аби порахувати, скільки коштуватиме поїздка у 800 кілометрів. Стареньку “Таврію” власноруч переробили на електрокар. Поїздка коштувала 29 гривень, повідомляють Патріоти України з посиланням на відео з YouTube каналу ШоТам.

Переробили Таврію, зарядили за нічним тарифом і вперед! Це ентузіасти Володимир Карпенко, Олексій Полтавець та Чен Кім.

Вклали в автівку $5000, гроші відбили на пальному за рік! Додаткова батарея – у цьому причепі. Провели перший хард-тест – поїздку до Берліна.

“У тій поїздці вилізли усі недоробки, було важкувато”, – Чен Кім.

Таврію доробили і вже планували новий тест – поїздку в Грецію.

“Карантин всі плани поруйнував, тому ми вирішили зайнятися внутрішнім туризмом”, – каже Володимир Карпенко.

До моря доїхали за 6 годин і 29 гривень, а назад – безкоштовно.

“Нам у готелі дали безкоштовно зарядитися, бо дуже наша розробка сподобалася”, – розказує Олексій Полтавець.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...