Спали голі на незастеленних ліжках: Пансіонат на Росії запідозрили в жорстокому поводженні з підопічними (фото, відео)

Наразі у пансіонаті "Моя сім'я" в Уфі (РФ) йде перевірка.

Умови в пансіонаті "Моя сім'я".Про жахи російського пансіонату повідомляється на сайті прокуратури Башкирії. За даними UFA1, у платному закладі в селищі 8 Березня на літніх людей кричать і б'ють, їм доводиться спати голими на незастеленних ліжках. Водночас керівництво пансіонату претензії відкидає, повідомляють Патріоти України.

"Прокуратура організувала перевірку в зв'язку з публікаціями в ЗМІ інформації про порушення прав постояльців приватного пансіонату. Під час перевіряльних заходів буде дано правову оцінку діям (бездіяльності) посадових осіб установи під час надання послуг людям похилого віку, перевірено умови їх утримання, забезпечення їх належним харчуванням, одягом та іншими речами", – заявили у відомстві.

Колишня працівниця будинку для людей похилого віку раніше повідомила журналістам про жахливе ставлення в пансіонаті.

"У мене склалося враження, що їх не годують. Люди похилого віку сплять на голих ліжках без подушок і ковдр. Також не у всіх є навіть матрац.

Ставлення до них жахливе. Кричать на них з лайкою, руки розпускають. Там же і з деменцією лежать, і тому не відразу розуміють, що від них вимагається. Жах повний, у мене не витримало серце і я звільнилася, але перед цим пішла в палату і зробила знімки", – розповіла жінка.

Директор пансіонату Олександр Васильєв назвав джерело порталу "розлюченою людиною", яка нібито могла сама прибрати постільну білизну й укласти туди підопічних, щоб скомпрометувати пансіонат. Для чого – невідомо, оскільки останнім часом, за його словами, нікого не звільняли не штрафувати.

Постільною білизною, як розповів Васильєв, заклад забезпечують родичі пацієнтів. Про неналежне ставлення співробітників до мешканців директор не в курсі.

Фотографии «вызвали вопросы» и у председателя Курултая Башкирии Константина Толкачева

- У чоловічій палаті лежать люди. Без ковдр, без подушок. П'ятеро людей тут. Матрац є тільки у одного. Ось так лежать у нас літні люди. Пансіонат «Моя сім'я», - каже автор відео.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...