Скрепна подяка: На Росії пенсіонера оштрафували за те, що він сам полагодив дорогу

Дебілізм у сусідній країні зашкалює.
Колаж РБК-Україна

Пенсіонера засудили за самостійний ремонт дороги. Мережа в шоці від дій поліції, передають Патріоти України.

У Росії пенсіонера з села Пруддор оштрафували на п'ять тисяч рублів за те, що він сам відремонтував розмиту дорогу. Як пишуть росЗМІ, 70-річний Василь Ярков поклав дошки перед своїм двором, так як його автомобіль може застрягти в дощову погоду у глибоких коліях на грунтовій дорозі. А чоловікові кожен день потрібно їздити в сусіднє село на лікування.

"Я вирішив полагодити дорогу, тому ще минулого тижня поклав в колії обапіл. Але це не сподобалося моєму сусіду, з яким у нас непрості відносини. І він поскаржився на мене в поліцію", - розповів чоловік.

Ось так виглядає дорога, яку хотів відремонтувати пенсіонер (фото: соцмережі)

Російські правоохоронці вважають, що Ярков "створив перешкоди в дорожньому русі шляхом забруднення дорожнього покриття", і, недовго думаючи, виписали йому штраф.

За словами пенсіонера, він хоче оскаржити покарання. У той же час у поліції кажуть, що старий ще легко відбувся, так як за подібне порушення вони могли б йому "впаяти" штраф у два рази більший.

Користувачі мережі шоковані такою новиною і обурюються діями правоохоронців.

  • Дебілізм зашкалює...
  • Правильно. Бо нєх... Держава сама вирішує, які дороги не будувати і не ремонтувати. Знайшовся, розумієш, розумник...
  • Не роби добра - не отримаєш зла. Стара приказка. Цікаво, в світі аналоги їй є?
  • От і роби після цього щось хороше. Нам же депутати самі радили, якщо сніг не прибирають, виходьте з лопатами самі... Ага, стрьомно навіть дошки на бруд покласти, штраф випишуть. Шизофренія - хвороба 21 століття.
  • У Росії чиновники і самі нічого не роблять і іншим не дають.

Джерело: РБК-Styler
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...