Щоб ставали ще затятішими? У Google Chrome додали спеціальну функцію для феміністок

Творці нового плагіна заявляють, що традиційний пошук в Google досить упереджений щодо жінок.

 "S.H.E. (Search, Human, Equalizer)"У Google Chrome з'явився новий плагін під назвою S.H.E. (Search, Human, Equalizer). Це розширення браузера змінює результати пошукової видачі так, щоб на перші місця потрапляли статті про великих жінок, повідомляє Прямий, передають Патріоти України.

Творці плагіна заявляють, що традиційний пошук в Google досить упереджений щодо жінок. Якщо, наприклад, вбити в пошуку по картинках словосполучення "великий інженер", то згадка жінки не з'являється до 18-го зображення. Розробники вважають це несправедливістю. З встановленим плагіном S.H.E. фотографії, як мінімум, трьох жінок-інженерів з'являться вже в перших 10 результатах пошуку.

Результати пошукової видачі визначаються алгоритмами Google згідно релевантності. Плагін S.H.E. змінює пріоритетність результатів видачі.

Крім упередженості по відношенню до жінок-професіоналів, розробники вирішили боротися із сексуальною об'єктивуванням жінок. На їхню думку, видача контенту еротичного характеру на запит "азіатки" сприяє зміцненню в суспільстві поганих стереотипів.

Джерело: Прямий
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...