Рецепт довголіття від найстарішої американки: Шоколад, порядність, газована вода і віра в Бога (відео)

Алелія Мерфі відсвяткувала свій 114 день народження.

Жителька американського штату Північна Кароліна Алелія Мерфі відсвяткувала 114 день народження. У цей день вона розповіла, що потрібно робити, щоб дожити до такого віку. Про це пише CNN, передають Патріоти України.

6 липня Мерфі відзначила 114-річчя у колі родичів і друзів. Вона з'явилася у жовтій сукні та короні. Алелія вже майже не розмовляє, тому її доглядальниця Haтaлья Mлaмбізo розповіла, як іменинниці вдалося дожити до такого віку. Вона пояснила, що Алелія все життя дотримувалася правильного харчування і займалася спортом.

Близькі також кажуть, що вона ніколи не вживала алкоголь, але завжди любила газовану воду, морозиво і шоколад. Мерфі ж додала, що потрібно також бути порядною людиною та вірити у Бога.




Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...