Повний ребрендінг і апгрейд: Партію БПП перейменують в "Європейську солідарність"

"БПП" проведе черговий з'їзд 31 травня.

Фото: Twitter @poroshenko

Партія "Блок Петра Порошенка "Солідарність" на своєму з’їзді 31 травня змінить назву і визначиться з кандидатами у народні депутати. Про це сказав екс-президент Петро Порошенко під час форуму громадської організації "Солідарна справа громад", передають Патріоти України.
"Наша політична сила прийняла рішення з перших секунд. Ми йдемо на вибори і ми маємо там перемогти", - сказав він.
"Ми маємо об’єднати всі демократичні сили. Ми маємо всіх з демократичного табору запросити об’єднатися, бо інший сценарій буде, що люди, які будуть голосувати за демократів, але вони не пройдуть, ці голоси підуть нашим опонентам", - сказав Порошенко, додавши, що треба усунути "будь-які перешкоди для цього об’єднання".
За його словами для цього потрібно оновити партію.
"Оновлена партія з новою назвою, оновлена партія з оновленим керівництвом, оновлена партія з величезним представництвом громадськості, волонтерів і добровольців", - заявив Порошенко.
"На великому з'їзді, який пройде 31 травня, я дуже сподіваюся, що більшість думок, які сьогодні будуть висловлені в обговоренні, точно будуть включені до програмних документів оновленої партії", – сказав він.

Про це також повідомляє агентство "Інтерфакс-Україна" з посиланням на джерело у політсилі.

"Нова назва партії "Європейська солідарність", - сказав співрозмовник агентства.

Тим часом на своїй сторінці у Twitter Порошенко повідомив про те, що на великому з'їзді партії врахують більшість ідей, які озвучать на форумі "Солідарна Справа Громад", і ці позиції увійдуть до програми оновленої партії.

Сьогодні відбувається так званий "технічний з'їзд", пов'язаний з виборами в об'єднані територіальні громади.

"ЄС" як нагадування виборцям, що Порошенко "головний євроінтегратор"

Як писала раніше "Українська правда", Петро Порошенко впевнений, що його партії потрібен серйозний ребрендинг перед виборами в Раду. Спочатку очікувалося, що "БПП" перейменують на "Солідарність", також розглядається варіант "Європейська солідарність", яку скорочуватимуть "ЄС" як нагадування виборцям, що Порошенко "головний євроінтегратор".
Також перед виборами зміниться склад партії.
Наприклад, у списку Порошенко хоче бачити Рефата Чубарова, Мустафу Джемілєва, громадського діяча Ігоря Козловського, героя України Володимира Жемчугова тощо.
Тим часом, близькі соратники Порошенка Ігор Кононенко, Сергій Березенко, Олександр Грановський обиратимуться за мажоритарними округами. Найімовірніше, що після виборів вони приєднаються до фракції.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...