Повернення і зустріч: Жінка-солдат не була вдома 8 місяців, а перша реакція її пса виявилася незвичайною (відео)

Повернення додому іноді стає найкращим моментом життя.

Можливість проводити час зі своїм домашніх улюбленцем - один з найбільш корисних і приємних досвідів. Спогади, створені цими моментами, глибоко резонують щоразу, коли ми можемо згадати час, коли ми почувалися щасливими і втішеними іншими. На жаль, багато чоловіків і жінок в армії довгий час відсутні вдома і не бачать своїх улюблених пухнастих друзів. Однак повернення додому іноді стає найкращим моментом, який вартий того. Так сталося і з Джанною Бергерп, яка не бачила свого собаку 8 місяців.

Про це пише Spotlight, передають Патріоти України.

У США жінка-солдат повернулася після виснажливого 8-місячного перебування за кордоном. Щоб побачити, що сталося далі, вам може знадобитися ціла коробка з носовими хустками.

Солдата звуть Джанна Бергерп. В той радісний день, коли Джанна побачила свою сім'ю, ніхто не міг стримати сльози.

Але був ще один член сім'ї, який не хотів залишатися в стороні: чарівний пес Мерфі. Собака залишалася з батьками Джанни всі місяці, протягом яких вона перебувала за кордоном. Бергер сказала, що дуже сумувала за своїм собакою і їй було шалено важко не думати про нього, коли їй було самотньо.

"Я думала про Мерфі кожен день. Бути далеко від нього було найважчим справою, яку мені доводилося робити", - розповіла дівчина.

Возз'єднання для Джанни і її вірного супутника нарешті сталося. Коли Джанна покликала свого собаку Мерфі, він стояв в очікуванні того, що скоро буде далі.


Спочатку Мерфі, схоже, не розумів, хто ця людина. Він не впізнав господиню в цій людині в формі. Трохи принюхавшись Мерфі, нарешті, відчув запах своєї рідної господині, почавши облизувати і носитися навколо.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...