Під Одесою шкуродери вбили десятки тварин (фото)

У селі Сухий лиман недалеко від Одеси шкуродер влаштував розправу над тваринами.

Про це розповів старший інспектор відділу ювенальної превенції головного управління Нацполіціі в Одеській області Дмитро Ревун, повідомляють Патріоти України з посиланням на "Думську"

В населеному пункті було знайдено близько десятка понівечених тіл черепах.

Вони були по-звірячому вбиті - у деяких відсутні кінцівки, розчавлені панцири та є сліди опіків. Ймовірно, рептилій намагалися посмажити на вогні.

Крім того, в околицях цього села жителі часто знаходять рештки собак, а в лимані - втоплених цуценят.

Жителі селища припускають, що вбивство тварин - справа рук орендарів лиману.

"Швидше за все, це люди, які займаються розведенням риби господарського призначення. Є гіпотеза, що черепахи винищують цю рибу", - сказав Дмитро Ревун.

Однак біологи вважають це міфом, оскільки болотні черепахи досить неповороткі та не можуть нанести шкоди рибному господарству.

Місцеві жителі хочуть знайти орендарів ставка, щоб припинити шкуродерство.

Джерело: Думская
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...