Перший автобусний лоукостер FlixBus вже в Україні

Компанія відкриває український офіс і буде розширювати мережу маршрутів.

Відсьогодні, 11 червня, на український ринок перевезень вийшов німецький автобусний лоукостер FlixBus.Про це повідомив міністр інфраструктури України Володимир Омелян, який побував на презентації перевізника, передають Патріоти України.

"Найбільший і дешевий автобусний перевізник Європи FlixBus в Україні! Ми перша країна за межами ЄС, після США, де вони почали роботу. Квитки від п'яти євро вже в наявності в продажу", – написав Омелян на своїй сторінці в Facebook.

Купити квитки на автобуси FlixBus можна на сайті компанії або в додатку для смартфонів. Роздруковувати квитки не потрібно, а місце розташування автобуса відстежується онлайн. Безкоштовно можна взяти з собою 1 місце ручної поклажі та 1 місце реєстрованого багажу.

У компанії уточнили, що в 2019 році почнуть здійснювати рейси з Києва, Львова, Харкова, Дніпра, Одеси, Чернівців, Івано-Франківська, Вінниці та Тернополя. Зокрема, до 13 червня можна придбати квитки на автобусні рейси Київ – Кельн, Київ – Росток, Київ – Карлсруе, Київ – Штутгарт і Київ – Відень.

Крім того, FlixBus планує провести переговори з українськими перевізниками, щоб розробити додаткові маршрути. Перші рейси з України FlixВus запустив в 2017 році, але й досі в країні не було офісу компанії.

FlixBus має найбільшу в Європі автобусну мережу перевезень, яка охоплює понад 2000 населених пунктів в 29 країнах. При цьому у компанії немає власних автобусів – вона працює з партнерами..

Нагадаємо, в 2019 році в Україні запрацювала інтерактивна карта автобусних маршрутів. Сервіс працює на основі відкритих даних і надає детальну інформацію про міжобласні та міжнародні автобусні маршрути в країні.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...