Нові розв’язки та екологічно чисті автобуси: Приклад Грузії в оновленні громадського транспорту та шляхів (відео)

Грузія вирішила покінчити зі старою системою транспортного сполучення.

У Грузії реформують стару систему громадського транспорту – оновлюють машини, запровадили ретельний контроль технічного стану і чітко продумали розв’язки та маршрути, пише видання Факти, передають Патріоти України.

Більшість автобусів українські Богдани. Хоча грузини обурюються іржавими дверима та відсутністю комфорту. Водії теж нарікають, автобус своє відходив. Ремонтувати ледь встигають.

Замінять автобуси на німецькі екологічно чисті

Всередині все для комфорту пасажирів. Можна і телефон підзарядити, і в теплі взимку проїхати.

У профільному департаменті кажуть, аби транспортна реформа вдалася – все слід робити комплексно. Не лише старі автобуси міняти на нові, а й дорожні розв’язки грамотно будувати. Бо головне завдання мерії – щоб більшість мешканців пересідала на громадський транспорт. А той натомість – не потрапляв у затори. Для цього в Тбілісі по особливому налаштували й світлофори.



Джерело: Факти.ICTV
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...