Вийдеш на ділянку - і очі розбігаються від достатку. Прямо підеш - огірочків нарвеш, направо підеш - приправ набереш, наліво підеш - квітами помилуєшся. А потім повертаєшся додому і починаєш експериментувати. І так потім взимку приємно насолоджуватися різноманітними смаками і вгадувати правильні нотки. Цього року сезон огірочків тільки починається, і першою травичкою для них стала материнка. Також в баночки потрапляють естрагон, чебрець, котовник і інші трави.
Отже, Патріоти України пропонують спосіб як замаринувати запашні мариновані огірочки, знайдений на просторах інтернету.
Заливаємо завжди так: налити води на 3 пальці, збовтати банку, щоб вона прогрілася і не тріснула. Потім доливаю до верху, прикрити вимитими з содою і прокип'яченому 3 хвилини кришками і залишаю хвилин на 15.
Потім зливаємо воду в каструлю і доводимо до кипіння. В баночки всипаємо сіль, цукор, лимонну кислоту.
Заливаємо окропом. При цьому баночку крутимо навколо своєї осі, щоб вигнати бульбашки повітря. Закатуємо кришками і струшуємо, щоб розсіл рівномірно розійшовся. Банки перевертаємо і вкутуємо до повного охолодження. Потім відправляємо в підвал.
Цей рецепт дуже сподобається тим, хто не любить солоні, гострі, оцтові заготовки. Можна сказати, що ці огірочки виходять кориснішими, навіть дієтичними.
За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...
Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...