Неймовірна трансформація: Як у 74 роки бажання схуднути може за трирічний термін привести на подіум (фото до і після)

74-річна жінка вирішила схуднути і перетворилася на фітнес-модель: як їй це вдалося

Усі фото: instagram.com/trainwithjoanДжоан Макдональд - не звичайна фітнес-модель. До 74 років вона отримала атлетичну фігуру, чималі трицепси, біцепси і сильні плечі, хоча в більш молодому віці важила 90 кг і мало рухалася,Ю повідомляють Патріоти України. У 2017 році Макдональд почала змінюватися, і за допомогою дочки-тренера досягла своєї кращої форми. Тепер жінка показує свої досягнення більш ніж 860 тис. фоловерам в Instagram, а також ділиться порадами, які допомагали їй самій.

Спочатку Макдональд прагнула схуднути, але через 10 місяців вирішила, що скинула вже достатньо, і замість цього зайнялася нарощуванням м'язів. Тепер вона регулярно виконує складні вправи, в тому числі підтягування і підйоми ніг у висі. Її найголовніша порада - проявити терпіння і наполегливість у заняттях.


"Моя вам порада: як тільки ви почнете, просто продовжуйте займатися. Вся справа в невеликих щоденних успіхах, - написала вона в соцмережах. - Моя дочка роками намагалася переконати мене перестати робити перекуси і дотримуватися правильного режиму харчування, але мені здавалося, що я занадто слабка, щоб виробити ці звички. Останньою краплею було те, що моя власна мати захворіла і померла, а лікар збільшив мені дозу серцевих ліків. Тоді моя дочка в останній раз попросила мене приєднатися до її групи схуднення, і я погодилася".

У 2017 році Макдональд завела акаунт в Instagram, щоб задокументувати свій прогрес в фітнесі. Тепер вона розповідає про те, як регулярні заняття приносять користь здоров'ю та добробуту.

Джоан дала своїм прихильникам поради, які допомогли їй почати працювати над собою.

1. Чітко сформулюйте, які звички ви хочете змінити. Запишіть їх. Складіть чіткий список!

2. Напишіть ще один список нових звичок, які ви хочете освоїти, щоб створити нового себе. Змінити своє життя не так складно, як ми думаємо. Щоб досягти значних змін, нам потрібні нові повсякденні звички. Зосередьтеся на них.

3. Складіть план харчування і план вправ, яким ви можете слідувати протягом тривалого часу. Остерігайтеся дієт, що виключають основні групи продуктів. Хто завгодно може схуднути на 10 кіло за пару місяців, але краще стати одним з небагатьох, хто зміниться на довгий час.

4. Радійте невеликим успіхам. Чим краще ви зможете зосередитися на тому, що робите правильно, тим впевненіше будете працювати. Ви маєте навчитися щиро любити себе і заохочувати себе зростати в правильному напрямку.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...