Не iPhone: Цукерберг назвав свій улюблений смартфон

Генеральний директор Facebook назвав переваги виробника телефонів, якими він користується..

Марк Цукерберг зробив заяву про те, яким він користується смартфоном. Також генеральний директор Facebook назвав переваги цього виробника телефонів. Так, у свіжому інтерв'ю популярному блогеру і журналісту Маркесу Браунлі один з найбагатших підприємців світу заявив, що віддає перевагу смартфонам від південнокорейського виробника Samsung, повідомляють Патріоти України.

"В останні роки я віддаю перевагу продукції Samsung. У них відмінні смартфони", - сказав Цукерберг.

При цьому зазначимо, що молодий мільярдер вирішив не показувати свій смартфон глядачам і ведучому. Більше того, він навіть не назвав конкретну модель флагмана, якою він користується, як основним смартфоном.

Також глава Facebook підкреслив, що його найулюбленіша на сьогоднішній день операційна система для смартфонів - Android (що і не дивно). Топ-менеджерам різних світових компаній Цукерберг порадив використовувати саме смартфони на Android, а не iPhone з операціонкою iOS.

Чи користується взагалі Марк гаджетами від Apple - також залишається загадкою.

Додамо, що одним з найулюбленіших додатків Цукерберга є Spotify, який влітку став доступним і для українців.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...