На Одещині окупантами вбито 22 військових у будівлі військової частини, зруйнованої ударом вранці

Роботи по виявленню загиблих і поранених завершено.

Раніше ДСНС повідомила, що з-під завалів врятували шістьох людей, один із них помер згодом у лікарні

Рятувальники закінчили розбирати завали будівлі військової частини в Одеській області, зруйнованої ударом вранці 24 лютого, повідомляє Одеська облдержадміністрація, передають Патріоти України.

«Кількість підтверджених загиблих збільшилась до 22 людей – 11 чоловіків та 11 жінок. Роботи по виявленню загиблих і поранених завершено», – йдеться в повідомленні.

Раніше ДСНС повідомила, що з-під завалів врятували шістьох людей, один із них помер згодом у лікарні.

Вранці 24 лютого стало відомо, що внаслідок удару по військовій частині в селі Липецьке Подільського району Одеської області загинуло 18 осіб.

В Україні від сьогодні введено воєнний стан після нового вторгнення Росії. О 5-й ранку 24 лютого президент Росії Володимир Путін заявив про початок спецоперації на Донбасі після звернення про військову допомогу з боку угруповань «ДНР»/«ЛНР», які він перед тим «визнав». Від ранку надходять повідомлення про вибухи в регіонах, загострення на сході України і вздовж кордону з Росією та Білоруссю. Вже є дані про жертв і постраждалих, але зведена офіційна статистика відсутня.

Кремль, своєю чергою, заявляє про спроби «денацифікації» та «демілітаризації» України.

Державне керівництво і ЗСУ закликають громадян зберігати спокій.



Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...