На Алясці ведмідь напав на дівчину в... туалеті

Пікантність ситуації в тому, що напала тварина на дівчину знизу, з-під сидіння.

Американка Шеннон Стівенс стверджує, що на неї напав бурий ведмідь, коли вона зайшла у вуличний туалет під час відпочинку в Алясці. Пікантність ситуації в тому, що напала тварина на дівчину знизу — тобто ведмідь ховався під кришкою туалетного сидіння, повідомляють Патріоти України.

Про це Стівенс розповіла The Associated Press.

Сталося все в середині лютого, коли Стівенс разом із братом Еріком та його дівчиною поїхали на відпочинок в Аляску. «Я вийшла на вулицю, сіла в туалеті — й щось одразу вкусило мене за сідниці. Я підстрибнула й закричала», — пригадує жінка.

На крик дівчини прибіг її брат. Спершу вони подумали, що Шеннон вкусила білка, норка чи інша дрібна тварина. Ерік вирішив перевірити, що ж ховалося в туалеті. Він зайшов туди, прихопивши ліхтарика.

«Я підняв кришку туалетного сидіння, а там на мене дивиться морда ведмедя — от просто на мене, крізь дірку в туалеті», — пригадує Ерік. Він сказав про це сестрі — й обоє побігли назад до юрти, де жили.

Рана Шеннон виявилася не дуже серйозною. А наступного дня після пригоди трійця побачила ведмежі сліди довкола юрти. Вони вважають, що тварина пробралася в туалет через щілину внизу на задніх дверях.

На думку біолога Управління з вилову риби й охорони дикої природи Аляски Карла Коха, молоді люди, найімовірніше, натрапили на чорного ведмедя (барибала). Його ж бачив сусід Шеннонів два дні по тому.

Узагалі в цей час ведмеді мали б залягати у сплячку й не турбувати людей. Але, пояснює Кох, тварини часом можуть не добирати достатньо жиру для зимівлі, через що прокидаються й ходять у пошуках їжі. Крім того, збій циклу сну тварин може також спричиняти глобальне потепління.

«Наскільки мені відомо, вона [Шеннон], певно, єдина людина на землі, яку ведмідь поранив у сідницю під час справляння природних потреб у туалеті», — сказав біолог у коментарі місцевому телеканалу KTOO.

А Шеннон уже пообіцяла журналістам надалі щоразу під час відвідування вуличного туалету перевіряти, чи бува не ховається щось під кришкою сидіння.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...