Мобільні оператори повідомили про можливі труднощі зі зв'язком

Чи буде перервано зв'язок?

оператори

Попри російське вторгнення в Україну, мобільні оператори не мають наміру переривати надання власних послуг мобільного зв'язку, передають Патріоти України.

В цей час оператори фіксують велике навантаження на мережі, тому можливі перебої зі зв'язком.
«Національний центр оперативно-технічного управління мережами телекомунікацій Держспецзв'язку звернувся до операторів з рекомендацією не відключати від мобільного зв'язку та доступу до мережі інтернет абонентів, у яких недостатньо коштів на рахунку або заборгованість», — повідомили у центрі.
У «Київстарі» заявили, що продовжують стабільну роботу, використовуючи всі технічні можливості та ресурси, щоб абоненти були на зв'язку, повідомляє «РБК-Україна».
Водночас через підвищений трафік на окремих ділянках абоненти могли зіткнутися з короткочасними навантаженнями.
У компанії lifecell також заявили про безперервність у наданні послуг мобільного зв'язку. Станом на сьогодні мобільна мережа оператора працює у штатному режимі. Компанія пропрацювала різні сценарії у разі погіршення ситуації.
За інформацією видання, тільки у Vodafon поки що не дали коментарів.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...