Леонід Кравчук нагнав жаху з приводу автократії в Україні: "Якщо влада в одних руках" (відео)

Президент України (1991-1994) Леонід Кравчук також вважає, що в правлячій коаліції в Раді повинно бути мінімум дві політсили.

Леонід Кравчук

Леонід Кравчук виступив з застережливим прогнозом для всіх українців, передають Патріоти України.

У разі, якщо в Україні вся повнота влади буде зосереджена в руках однієї політсили або конкретного політика, то це призведе до автократії, а інтереси українців не будуть брати до уваги зовсім.

Відповідну думку висловив в українському телеефірі президент України (1991-1994) Леонід Кравчук.

"Я вважаю, що однопартійна система з осередком влади в одних руках - і президентської, і парламентської, і уряду, може створити такі умови, в яких стануть можливі дії без урахування інтересів всього українського народу. Це завжди може привести до автократії, до елементів автократії ", - вважає він.

Кравчук також твердо переконаний, що при владі повинна знаходитися обов'язково в достатній мірі потужна опозиція, а в правлячій коаліції в Раді - мінімум дві політсили.



Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...