Крижаний душ для Зеленського від Кремля

Зеленський потрапив у реальний жорсткий тролінг.

Заяви Путіна щодо України, а також переслідування Зеленського російськими журналістами - це кремлівський тролінг новообраного президента, передають Патріоти України.
"Це не спроби інтерв'ю, а звичайне цькування. Частина певної кампанії проти України. Володимир Зеленський у цій кампанії є фігурою впливу", – сказав депутат Київської обласної ради Олександр Горган у ефірі програми "Коментарі" на телеканалі ZIK.
Він зауважив, що за останні кілька днів президент РФ Путін зробив три заяви щодо України, які стосувалися коментарів про роздачу паспортів.
"Така інтенсивна увага Росії до України ще раз доводить, що тема України – це питання внутрішньої політики РФ, а не питання налагодження стосунків між країнами. Україна для Росії завжди буде територією війни та конфлікту", – підкреслив пан Горган.
Депутат впевнений, що тиск на Володимира Зеленського – це крижаний душ, яким його вітають з обранням, а також відповідь на його звернення до всіх пострадянських країн.
"На думку російських експертів, Зеленський спровокував Путіна, коли звернувся до всіх пострадянських республік, а зокрема і до Росії, із закликом, що режим можна зламати, як це зробила Україна. Тому зараз іде відповідна реакція, до якої входить і указ про паспорти РФ", – зазначив Олександр Горган.
24 квітня президент РФ Володимир Путін підписав указ про спрощений порядок отримання російського громадянства для жителів окупованих районів Донецької та Луганської областей.
Україна вже звернулася до Радбезу ООН через видачу російських паспортів у ОРДЛО.
Джерело: ZIK
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...