Хвилюючий смак скреп: У РФ відродили радянський сорт ковбаси "Перемога комунізму" з додаванням туалетного паперу

Виробництво ковбасних виробів сорти «Перемога комунізму», вироблену згідно з радянським ГОСТом відродив Сургутський м'ясокомбінат ім. Карла Маркса.

"Фанатики эпохи СССР и некрофильская молодежь снова получили возможность есть колбасу по проверенному десятилетиями рецепту", пише видання Русский Еврей, передають Патріоти України. Далі - мовою оригіналу.

В состав продукта входят: стабилизатор белковый, костные выварки, картофельный крахмал, пшеничная мука и немного туалетной бумаги.

«Мы решили вернуть ностальгию по советским временам и напомнить сургутянам вкус настоящей колбасы из детства. Главное, она была вкусной, недорогой и абсолютно доступной для всех граждан. Над последним компонентом нам ещё предстоит поработать, ведь у рынка свои законы, но вкус мясокомбинат гарантирует», — рассказал директор предприятия Василий Голубев.

Помимо советской рецептуры, каждое колбасное изделие сорта будет снабжено символикой Советского Союза.

Стоимость одного килограмма «Победы коммунизма» будет колебаться в районе 700-800 рублей в зависимости от наценок торговых сетей.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...