Їй 106 років, вона пережила "іспанку" і одужала від коронавірусу (фото)

Наразі француженка, яка в 5 років перехворіла іспанкою подолала коронавірус і почувється добре.

106-річна одужала від коронавірусуФранцуженці Елен Лефер нещодавно виповнилось 106 років. Жінка пережила пандемію іспанського грипу, коли їй було 5 років. Тепер мешканка Франції подолала COVID-19. Елен Лефер діагностували коронавірус 15 квітня у будинку престарілих, повідомляє Parisien передають Патріоти України.

У жінки була висока температура і сильна слабкість. Наразі Лефер перебуває у здоровому глузді і добре себе почуває.

Елен почуває себе добре / Фото Parisien(http://www.leparisien.fr/)
Що відомо про Елен Лефер?

Елен Лефер народилася за кілька днів до початку Першої світової війни. Дівчинка у 5 років пережила пандемію "іспанки". Під час Другої світової війни вона разом з її матір'ю пішки покинула окуповану зону Франції. Вона ніколи не була заміжня. Жвава у своєму віці, не пропускає телевікторини і передачі на логіку (грати у слова і так далі) і кожного ранку примушує себе ходити (хоча і з ходунком) по будинку.

Зауважимо, що "іспанка" – наймасштабніша пандемія грипу, якою заразилися щонайменше 500 мільйонів людей. На той час це чверть населення планети. Від хвороби померли 50 мільйонів осіб, а за деякими підрахунками Іспанка вбила 100 мільйонів людей.

Що відомо про коронавірус у Франції

  • Станом на 2 травня вже понад 130 тисяч підтверджених випадків COVID-19, кількість померлих перевищує 24 тисячі.
  • Уряд Франції готується продовжити надзвичайний стан у сфері охорони здоров’я після 24 травня ще на два місяці.
  • Карантин діє з 17 березня: людям заборонили виходити з дому, хіба на роботу, у магазини за товарами першої необхідності чи щоб піти до лікарні.
  • Штраф за порушення – 135 євро.



Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...