"Я хотів би звернутися до моїх друзів, які живуть у Росії... Я прошу вас не мовчати!": Телеведучий Андрій Бєдняков звернувся до колег та глядачів у РФ (відео)

Український актор та телеведучий закликає росіян зупинитися.

Бєдняков

Актор зі словами «НЕ можу мовчати!» звернувся до російських колег та друзів з головним меседжем: не мовчіть!, передають Патріоти України.

«Я хотів би звернутися до моїх друзів, які живуть у Росії. У мене багато друзів, я так вважаю, я так гадаю. Ви любите називати нас братами. Так ось, настав час вступити в гру нам. Якщо не можуть вирішити цю проблему політики, чому б нам не спробувати робити все, що від нас залежить, щоб припинити цей жах та кошмар. Якщо вони не можуть домовитись, давайте ми домовимося. Якщо треба, я приїду, з ким завгодно розмовлятиму, щоб вирішити це мирним шляхом. Ви просите нас скласти зброю, інакше ми зіштовхнемося з тим, чого раніше ніколи не бачили. Це слова Путіна. Армія ніколи не складе зброї. Армія захищатиме свою територію, бо це наша країна, це наша земля», — сказав Бєдняков.

Артист закликає росіян зупинитися.

«Інакше буде багато страждань, дуже багато смертей й назад дороги вже ніколи не буде. Взагалі ніколи. Я прошу вас не мовчати. Якщо ми можемо щось робити, то давайте це робити. Нехай буде мир. Все буде Україна!» — додав він.

Сьогодні під російськими бомбардуваннями та обстрілами вже загинуло понад 40 українців.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...