"Я думала, що 50 це багато, але тепер мені...": Гаряча бабуся вразила святкуванням Дня народження на пляжі в бікіні (фото)

Австралійка вже виховала 4 дітей і 2 внуків, проте в це важко повірити.

Австралійка Джина Стюарт, яку визнали найгарячішою бабусею в світі, відсвяткувала свій 51 рік на побережжі Коралового моря. Жінка провела день зі своєю семирічною донькою Саммер, інформують Патріоти України.

Кадрами зі святкування в яскраво-жовтому бікіні молода бабуся поділилася в своєму Instagram. Вона також розповіла, що збиралася одягти костюм, але вирішила, що в купальнику буде навіть краще.

Джина прославилася у 2018 році, коли виграла конкурс краси, влаштований австралійською редакцією журналу "Maxim". Її аудиторія в соціальних мережах вже налічує понад 300 тисяч підписників.

Переможиця конкурсу краси за версією "Maxim"

Австралійка вже виховала 4 дітей і 2 внуків, проте в це важко повірити, дивлячись на її молодий зовнішній вигляд. Цікаво, що модель ніколи не лягала під ніж хірурга та не колола собі ботокс, адже боїться голок.

Джина Стюарт не робила пластичних операцій

"Я думала, що 50 це багато, але тепер мені 51. Роки йдуть занадто швидко. Я могла б плакати через це або сміятися – ще не вирішила. Зрештою, вік є відносним, тому я відноситимусь до нього з вдячністю", – підписала фото Джина.

Також бабуся розповіла, що їй дуже пощастило, адже майже вся Австралія зараз закрита на карантин. Її штат один з небагатьох, де діють не надто жорстокі обмеження, тому вона змогла відпочити з донькою на пляжі.

Джина Стюарт на святкуванні дня народження
Найгарячішій бабусі в світі виповнився 51 рік


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...