Доведено на прикладі Московії: Ретроградність космосу минає, а от у держав не так

Рух держави проти логіки розвитку треба зупиняти власноруч, вважає український письменник.

Ретрогра́дний рух — рух в напрямку, протилежному до напрямку прямого руху. Для планетних систем ретроградний рух зазвичай означає рух, протилежний обертанню головного тіла, тобто об'єкта, який є центром системи. Тарас Антипович, український письменник, сценарист, на своїй сторінці у Фейсбук на прикладі Московії показує, якою може бути ретроградність держав, повідомляють Патріоти України.

Період ретроградності. Вважається, що він є у планет. Це оптична ілюзія, яку вивчили астрономи. Астрологи надали їй своїх тлумачень. У держав цей період теж є. Неозброєним оком видно, коли вони розвертаються «взад».

Наприклад, армія навчилася воювати, а її демотивують і тренують здавати позиції. Своє кіно щойно вийшло на екрани, а його вже множать на нуль.

Державну мову підтримали законом? Переборщили, нумо знову защіщать язик. Поговорили про ідентичність і національний інтерес, а тепер будемо прогинатися і мімікрувати, а то Путін нападе і Орбан обідиться.

Розвелося активістів? Нічого, «беркути» ще в формі – б’ють лежачих чоботом у голову, як положено. І взагалі, кадровий резерв епохи Януковича недооцінили – хай ця проффесура прийде і порядок наведе.

Космос досконалий, тому у планет ретроградність минає сама. От Венера ретроградна цього року з 13 травня, а 25 червня вже попуститься. У держави не так. Її рух проти логіки розвитку треба зупиняти власноруч – протестами, виборами. Потім розкручувати її тушу в правильний бік. Інакше буде ретроградною віками – доведено на прикладі Московії.



Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...