Згідно з даними, отриманими іранськими фахівцями, продукти, багаті омега-3 поліненасиченими жирними кислотами, містять антиоксидантну речовину, здатну знижувати високий рівень цукру в крові. Йдеться про каротиноїди під назвою астаксантин, повідомляють Патріоти України.
Доводи вчених опублікував Азіатсько-Тихоокеанський журнал клінічного харчування. Вони визначили, що продуктами, що знижують високий рівень цукру в крові, є водорості, дріжджі, риба лососевих порід, креветки. Дані продукти відрізняються високою концентрацією астаксантину.
«Ми вважаємо, що раціон, що містить продукти з астаксантіном, вкрай корисний для людей з діабетом 2 типу», - резюмували автори роботи.
За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...
Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...