"Чувакі і чувіхі" амість леді та джентельменів: В Адміністрацію Президента дозволять приходити в шортах і з ноутбуками

Нові правила і нові дрес-коди які регламентують зовнішній вигляд співробітників і відвідувачів будівлі АП.

В Адміністрації Президента змінюють правила відвідування. Туди дозволять приходити в шортах, а для того, щоб принести з собою ноутбук, не потрібен буде спеціальний дозвіл. Про це повідомляє з посиланням на "Радіо Свобода", інформують Патріоти України. Зміни ініціював Давид Арахамія, номер 4 у виборчому списку партії "Слуга народу".

"В адміністрацію вже можна (приходити в шортах - ред.). Мене не пускали. Кажуть: дрес-код. Я кажу: хто дрес-код затвердив? Вони кажуть: не знаємо. Я знайшов коменданта. Кажу: а чому дрес-код, чому не можна в шортах? І знайшли документи. Поміняли документи. Зараз можна", - розповів Арахамія.

За його словами, зміни внесли в документ, який вимагав спеціального дозволу для відвідування будівлі адміністрації з ноутбуком.

"Розумієте, в адміністрацію президента не можна без спеціального дозволу пройти з комп`ютером. Але туди багато журналістів ходить, експертів. І в них є комп`ютери. Я кажу: чому iPhone можна, iPad як планшет можна (це є фактично комп`ютер), а комп`ютер вже не можна? От що за дурня? Просто ніхто не "парився". Я знайшов документ, який це регламентує. Ми пішли і підписали документ, що зараз можна і з ноутбуком. Тобто це такі вже дві маленькі реформи", - сказав Арахамія.

Відповідальна за департамент інформаційної політики Ірина Побєдоносцева підтвердила, що у документ, який регламентує зовнішній вигляд співробітників і відвідувачів будівлі АП буде змінено.

"У нас - аналогічні ідеї і думки, тому що просто жарко ; Поки що на офіційному рівні це в робочому процесі. Цей процес триває, тому що це не така проста історія. Але це буде точно, бо ми всі підтримуємо цю ініціативу і вважаємо, що це трохи застрілі заходи. Найближчим часом має запрацювати ця інновація", - зазначила Побєдоносцева.

Так само зміни будуть внесені до документу, що стосується відвідування адміністрації президента з ноутбуком, додала вона.

"Залишилося врегулювати це питання, щоб по всіх інстанціях це пройшло", - сказав Побєдоносцева.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...