Ніжний сметанний пиріг до чаю — виходить кращим за чізкейки.
Сметанний пиріг виходить за виглядом і смаковими якостями трохи схожим на «Чізкейк». Тільки смак у такого пирога більш ніжний і тонкий, та й на приготування йдуть досить недорогі продукти, передають Патріоти України.
Необхідні продукти:
Для тіста
300 грамів пшеничного борошна
200 грамів вершкового масла
1 куряче яйце
100 грамів цукру
5 грамів розпушувача
Для начинки
4 курячих яйця
450 грамів сметани
100 грамів цукру
4 грами ванільного цукру
малина або інші ягоди (але можна без ягід — на відео нижче класичний рецепт без ягід)
Починаємо приготування:
У миску просіваємо борошно і натираємо в неї вершкове масло. Потім перетираємо все руками і додаємо цукор, розпушувач і куряче яйце. Все добре перемішуємо до однорідної маси.
Суміш збираємо у грудку, накриваємо плівкою і прибираємо в холодильник на 50 хвилин.
Готове тісто кладемо у форму і робимо дно і бортики майбутнього пирога.
Готуємо начинку — у сметану додаємо цукор, ванільний цукор і яйця. Все збиваємо до однорідної маси віночком.
Малину або інші ягоди викладаємо на тісто та виливаємо приготовлену сметанну суміш.
Заготівлю відправляємо в духовку, розігріту до 180 градусів. Випікаємо протягом 30 хвилин, а потім даємо йому повністю охолонути, дістаємо з форми і подаємо до столу.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.
За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...
Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...