Частини тіл він запікав у фользі: У Росії спіймали злочинця, який убив двох дітей і ґвалтував дівчат (відео)

Силовики про нього навіть не знали. Рибінський маніяк достроково вийшов із в'язниці майже за рік до розправи над дітьми.
Рибінський маніяк Віталій Молчанов під час затримання

Житель Ярославської області Віталій Молчанов, відомий як Рибінський маніяк, якого звинуватили у вбивстві та зґвалтуванні дітей співмешканки, достроково звільнився з в'язниці майже за рік до трагедії, передають Патріоти України.

Про це пише Life. Його засудили 29 лютого 2009 року на 11 років за статтями "Вбивство", "Наруга над тілами померлих і місцями їх поховання", "Зґвалтування" і "Незаконне позбавлення волі". Однак він вийшов з УДО з колонії в Єкатеринбурзі 15 листопада 2019 року, тобто на десять місяців раніше закінчення терміну, а в січні 2020 року влаштувався на роботу на Рибінський кабельний завод.

За підозрою в зґвалтуванні і вбивстві двох дівчаток Молчанова затримали 18 вересня. Після трагедії він намагався накласти на себе руки ще в квартирі, однак у нього не вийшло і він зник з місця злочину.

Віталій Молчанов на суді

"Вона [співмешканка] сказала:" Не проблема, звичайно, лягайте раніше". Ще одну пляшку випив десь до 10 годин і вбив у результаті", – розповів Молчанов під час затримання.



Правоохоронці припускають, що поки йшли пошуки він ховався в кущах біля дачного масиву і майже не рухався. За однією з версій, він розраховував померти від зневоднення.

Нагадаємо, трагедія сталася 15 вересня 2020 року. Тіла двох дівчаток 8 і 13 років виявила їх мати, яка повернулася з роботи. Її співмешканець Молчанов приревнував жінку через те, що вона цілодобово затримувалася на роботі.

В один з вечорів, коли цивільна дружина, яка працювала лікарем, знову вирушила на чергування і залишила його з дочками, чоловік випив три пляшки коньяку, після чого розлютився. Він згвалтував неповнолітніх дівчаток, а потім зарізав їх і розчленував. Деякі частини тіл чоловік запікав у фользі. Після цього вбивця втік з місця злочину.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...