Б'юті-експерт королеви Єлизавети ІІ розкрив секрет, за допомогою якого Її Величність практично не старіє

21 квітня королеві Великобританії Єлизаветі II виповнилося 94 роки, проте виглядає вона набагато молодшою своїх років.

Як пише видання The Sun , б'юті-експерт Стюарт Майлс розкрив секрет, за допомогою якого Її Величність зовні практично не старіє ось вже кілька десятиліть, повідомляють Патріоти України.

Монархиня ніколи не проводить свою відпустку в жарких країнах і намагається максимально ховатися від сонця. Літо вона традиційно проводить в своєму шотландському замку Балморал, де досить прохолодно і не так уже й сонячно.


«У королеви приголомшлива шкіра, і все це завдяки тому, що вона все життя уникає потрапляння сонячних променів на її обличчя. Коли вона знаходиться в закордонних поїздках, вона завжди носить капелюшок або тримає парасольку, які захищають її обличчя від впливу сонця », - пояснив Майлс.

Як відомо, сонячне випромінювання - одна з основних причин формування зморшок.

Майлс також говорить, що королева ні в чому не дозволяє собі надмірностей - у тому числі в їжі. Це також допомагає зберігати відмінний стан шкіри.

При цьому королева має схильність до шоколаду. А раніше став відомий також рецепт булочок-Сконе, які готують для Єлизавети її придворні кондитери.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...